Equine Optimizer/häst fysioterapeut

Akupunktur, AMT och Örter

Juliane går sedan september 2016 en utbildning i TCM (traditionell kinesiske medicin där akupunktur ingår), AMT (kiropraktiska, osteopatiska, dornterapeutiska tekniker) samt Örtkunskap.

Utbildningen heter Elite Education med Mia och Daniel Kleen som huvudansvarig.  Mia och Daniel är vällkända och behandla många topp tävlingshästar som tex hästarna hos Backome och Vignir Jonasson, Hannes och Tove Melin och många fler i alla hästdiscipliner. Det är en även en del av kursmålen att har kunskap och förståelse för de olika hästsporterna både på fritids och elitnivå.

Vill du läsa mer om utbildningen går det bra här:

http://alternativehealthworks.com/elevbehandlingar/

Då Juliane fortfarande är under utbildning är priset rabatterat. Bor du inom Sjöbo kommun är priset från 1 maj 850 kr inkl moms och resa (normalpris från 1200 kr) vid längre sträckor tillkommer resekostnader. Du ska räkna med ca två besök då vi alltid vill följa upp behandlingsresultat. Det kan även krävas flera behandlingar.

Varje Torsdag är Juliane på Omma veterinärklinik och det går bra att boka tid direkt med dem.

 

Juliane har alltid sina lärare som backup vid svåra problem och de kommer även till Skåne en gång månad för behandlingar.

Journal förs på alla besök och vi har tystnadsplikt (förutom mot utbildningsansvarig vid elevbehandlingar).