Equine Optimizer/häst fysioterapeut

Akupunktur, AMT och Örter

Juliane har gått en 3 årig utbildning i TCM (traditionell kinesiske medicin där akupunktur ingår), AMT (kiropraktiska, osteopatiska, dornterapeutiska tekniker) samt Örtkunskap via Elite Education som drivs av Mia och Daniel Kleen som huvudansvarig.  Mia och Daniel är vällkända och behandla många topp tävlingshästar som tex hästarna hos Backome och Vignir Jonasson, Hannes och Tove Melin och många fler i alla hästdiscipliner. Det är en även en del av kursmålen att har kunskap och förståelse för de olika hästsporterna både på fritids och elitnivå.

Efter godkänd examen kan Juliane nu kallas sig dipolmerat Equin Obtimizer.

Vill du läsa mer om utbildningen går det bra här:

http://alternativehealthworks.com/elevbehandlingar/

Efter ett väl godkänd resultat vid sitt examen med bla MVG på den praktiska delen är priset just nu 1000 kr inkl moms vid längre sträckor än 3 mil från Änghaga tillkommer resekostnader. Du ska räkna med ca två besök då vi alltid vill följa upp behandlingsresultat. Det kan även krävas flera behandlingar.

Varje Torsdag är Juliane på Omma veterinärklinik och det går bra att boka tid direkt med dem priset där är 850 kr samma gäller vid behandling bokat hemma på Änghaga,

Journal förs på alla besök och vi har tystnadsplikt.